Loading...
Priser2018-10-02T11:12:34+00:00

Teamcoaching

Coaching og facilitering af teams tilrettelægger vi ud fra en dialog, hvor vi i fællesskab finder frem til, hvilket forløb, der bedst matcher jeres behov. Prisen vil naturligvis afhænge af hvilket forløb I vælger.

Procesfacilitering og workshops

Workshops og procesfacilitering kan handle om alt fra kulturprocesser til konsolidering af nye afdelinger. Vi tilrettelægger i fællesskab et forløb, der passer til jeres behov, og prisen vil naturligvis afhænge af, hvilket setup I vælger.

Ledercoaching

Coaching af dig som leder kan ske på fast basis eller i et afgrænset forløb. Alt afhængigt af, om du vælger at indgå i et længere forløb eller at tage det en session ad gangen, kan jeg give dig en fast pris.

Medarbejdercoaching (fast månedsaftale)

Jeg tilbyder månedsaftaler, hvor medarbejderne kan booke tid til coaching hos mig på en fast dag hver måned. Ud fra antallet af medarbejdere og antal sessioner pr. dag kan jeg give jer en fast pris.

Medarbejdercoaching (på tilkaldebasis)

Jeg rykker gerne ud, hvis en medarbejder eller leder har “akut” brug for coaching for at komme videre fra en svær situation. Prisen aftaler vi, når I booker sessionen.

Afbud skal ske senest 24 timer inden den aftalte session (medmindre andet er aftalt kontraktligt) på telefonnummer 40 44 35 22. Ved afbud senere end 24 timer inden din samtale skulle have fundet sted, faktureres 50 % af den aftalte pris. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

Ring og tag en uforpligtende snak på

40 44 35 22