Teamcoaching

Coaching og facilitering af teams tilrettelægger vi ud fra en dialog, hvor vi i fællesskab finder frem til, hvilket forløb, der bedst matcher jeres behov. En dags teamcoaching inkluderer opstartsmøde, forberedelse, afvikling og evaluering.

Procesfacilitering og workshops

Workshops og procesfacilitering kan handle om alt fra kulturprocesser til konsolidering af nye afdelinger. Vi tilrettelægger i fællesskab et forløb, der passer til jeres behov. Alle workshops inkluderer opstartsmøde, forberedelse, afvikling og opfølgning.

Ledercoaching

Ledercoaching kan ske på løbende basis eller som et fastlagt forløb.

Individuelt lederudviklingsforløb skræddersyet til dig

Jeg tilbyder et personligt lederudviklingsforløb, hvor jeg støtter dig i din udvikling over tid. Det individuelle lederudviklingsforløb består af 10 sessioner á 1-1½ times varighed med coaching, sparring, øvelser og hjemmeopgaver, hvor vi kommer omkring dine mål, forhindringer, motivation, handlemønstre, værdier, behov og trivsel.

Workshops i kombination med coaching

Pakker hvor jeg kombinerer workshops med coaching sammensættes altid ud fra, hvor hyppig coaching I har brug for, og hvor mange medarbejdere og ledere, der skal coaches.

Medarbejdercoaching (fast månedsaftale)

Jeg tilbyder månedsaftaler, hvor medarbejderne kan booke tid til coaching hos mig på en fast dag hver måned. Ud fra antallet af sessioner pr. dag, geografi mm. kan jeg give jer en fast pris.

Medarbejdercoaching (på tilkaldebasis)

Jeg rykker gerne ud, hvis en medarbejder eller leder har “akut” brug for coaching for at komme videre fra en svær situation. Disse sessioner er berammet til op til 2 timer.

Du kan se mine referencer her og et par af mine cases her.

Interesseret i at vide mere?

Ring og få en uforpligtende snak på

40 44 35 22