Loading...
Jeg tilbyder2019-08-07T12:04:28+00:00

Jeg tilbyder

Enhver ambitiøs leder har fokus på at udvikle sig i sin rolle som leder. Den løbende udvikling er med til at styrke motivationen, sikre at lederjobbet forbliver spændende og ikke mindst gøre lederskabet effektivt.

Lederudvikling kan foregå i mange forskellige setups og med forskelligt fokus. Men det bør altid tage udgangspunkt i den enkelte leder. Derfor anbefaler jeg skræddersyede forløb til lederudvikling.

Læs mere

Udvikling af jeres teams er afgørende for både trivsel og performance. Teams er per definition en skrøbelig størrelse, fordi forskellige personligheder og fagligheder skal arbejde sammen. Og det kan så let gå skævt med kommunikationen, samspillet eller selve opgaveløsningen.

Læs mere

Glade mennesker arbejder bedst. Og der er så meget at hente i den gode, åbne kommunikation mellem ledelse og medarbejdere.

Derfor brænder jeg for at bygge bro mellem ledergrupper, partnere, kolleger og teams, der ved at lære om egne og andres styrker, udfordringer og ønsker, kan nå meget længere – på en god måde.

Læs mere

Coaching af teams og ledere har ikke kun værdi for den enkelte. Det spreder ringe i vandet ud i hele virksomheden, når der coaches på samarbejde, kommunikation og trivsel.

Resultatet er blandt andet bedre medarbejderfastholdelse, øget effektivitet, velfungerende samarbejde, en sundere virksomhedskultur og et fælles fokus på virksomhedens mål.

Læs mere

Har jeres HR-afdeling brug for sparring, ekstra hænder eller udefrakommende kompetencer?

Eller har I slet ingen HR-afdeling og behov for rådgivning og praktisk hjælp til personaleforhold? Så kan en freelance HR-konsulent være løsningen.

Læs mere

En workshop er en effektiv og samlende måde at kickstarte en proces, hvor I skaber bedre trivsel, effektivitet, motivation og teamwork eller hvad fokus end skal være.

Jeg tilbyder skræddersyede workshops, som tager specifikt udgangspunkt i jeres aktuelle problemstillinger eller mål. Jeg har samtidig en palet af temaworkshops, I kan vælge ud fra.

Læs mere

Ring og tag en uforpligtende snak på

40 44 35 22