FOREDRAG:

Persontyper og kommunikation

Godt samarbejde og god kommunikation handler om at kende og forstå både sig selv og andre.

Gennem foredraget ”Stå stærkere med viden om personlighedstyper – hvordan er du og hvordan er de andre?” får du indblik i, hvad der driver os som mennesker, og hvordan vi hver især har unikt sammensatte personligheder, som dog indeholder en række fællestræk.

Du får øget viden om, hvorfor andre handler og siger, som de gør. Og du får input til, hvordan du kan forholde dig til andre ud fra viden om deres personlighedstype. Det giver dig en stærk fordel, når du skal kommunikere, motivere og anerkende forskellige typer af mennesker.

Du får også anledning til at tænke over dine egne motivationsfaktorer. Og du får stof til eftertanke om, hvordan du bedst kan drage fordel af din unikke personlighed i den rolle, du har. Hvad skal du trække på hvornår? Og hvad skal du måske skrue ned for i visse situationer?

I foredraget kommer jeg også omkring, hvordan du spotter, hvilken type du står over for, og jeg giver tips til, hvordan du mest fordelagtigt kommunikerer med vedkommende.

Helt grundlæggende klæder foredraget dig på til differentieret og situationsbestemt kommunikation. Den viden kan du blandt andet bruge til at skabe bedre dialoger, øget forståelse og mere vellykket samarbejde på kryds og tværs – med kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Foredraget varer 1,5 time inklusiv tid til spørgsmål og debat.

Anne Back
Anne Back
40 44 35 22
anne@anneback.dk