Vækst er som regel positivt. Men vækst kan også skabe udfordringer, som det er værd at tage hånd om i tide. Det digitale konsulenthus Novicell oplever stor vækst, og det betyder både nye medarbejdere og nye teamsammensætninger. For at give samarbejdet de bedste betingelser har chefen for Inbound Marketingteamet hos Novicell valgt at benytte sig af teamcoaching.

Læs mere

Kreativitet og faglighed er der nok af i virksomheden smaek, der arbejder med kultur og turisme. Men CEO Else-Marie Ravn ønskede tydeligere roller og retningslinjer for drift, vækst og trivsel i virksomheden. Derfor besluttede hun at samle de fem ejerledere til teamcoaching.

Læs mere

En velfungerende og succesfuld webshop kræver, at de bagvedliggende processer flyder optimalt. Det ved de hos virksomheden Lyshygge. Derfor fik ledelsen tilrettelagt en workshop, hvor såvel ledelse og medarbejdere via personprofiler og teamprofiler fik indblik i hinandens personligheder og drivkræfter. Målet var at få et videnbaseret grundlag for at optimere de mange processer i og omkring virksomheden.

Læs mere

God kundeservice og høj kvalitet er kodeordene hos den aarhusianske frisørsalon Cosmo Coiffure. For at sikre optimal kommunikation både mellem ledelse og blandt kollegerne arrangerede ejer Julie Kristensen en workshop, hvor hele salonen i fællesskab blev klogere på både deres egne og hinandens personlighedstræk, styrker og udviklingsområder.

Læs mere

Efter et år med omstruktureringer og tilkomsten af nye medarbejdere oplevede de to ejerledere i ISOfilm et behov for at udvikle virksomheden som et samlet hele.

”Vi følte behov for at blive rystet lidt sammen, blive styrket som team og få en retning på, så vi alle trak samme vej”, udtaler Lykke Schultz, der er partner i ISOfilm.

Læs mere

Interesseret i at vide mere?

Ring og få en uforpligtende snak på

40 44 35 22