Loading...
Referencer2018-09-25T12:52:05+00:00

“Vi havde Anne til at facilitere en dag med fokus på at få en større sammenhængskraft i et nyt team. Vi blev udfordret på rutiner og arbejdsmetoder og stod tilbage med et klart formuleret mål for teamet og en konkret plan for at nå derhen. Anne styrede os igennem både øvelser og diskussioner, som inspirerede og som stadig holder os fokuserede, selv her hvor hverdagen har taget over. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Anne.”


Marianne Holmgaard Hahn, Novicell

“Anne var god til at zoome ind på svære og abstrakte problematikker, så vi i fællesskab kunne nå ind til sagens kerne”


Karolina Thomsen, smaek

“Anne har en evne til at skabe et trygt rum, hvor man føler sig fri til at åbne op og være ærlig”


Stine Lykke Holt, smaek

”Teamworkshoppen med Anne gav rigtig meget inspiration og nogle nye redskaber til, hvordan vi som team bedre arbejder sammen om et fælles mål. Workshoppen havde en god balance af teori, handlingsplaner og kreativitet.”


Henrik Helmer, Novicell

”Anne faciliterede vores teamudviklingsdag, hvor hun skabte alletiders kreative rum og stemning for at udvikle vores gruppe. Det var super konstruktivt at have Anne som ekstern partner til at styre slagets gang på en objektiv og behagelig måde – og med masser af gode øvelser til at sætte tankerne i gang.”


Malene Fischer Skjødt, Novicell

“Vi fik nogle gode, konkrete værktøjer så vi efter endt forløb kan arbejde videre med de emner, der blev vendt under coachingen”


Else-Marie Ravn, smaek

“Anne var dygtig til at sørge for at inddrage alle i gruppesamtalerne og sørge for, at hver eneste person blev hørt”


Anne Sophie Birknes, smaek

“Anne havde en meget behagelig energi, som betød, at vi som gruppe var engagerede gennem hele forløbet”


Michéle Sandberg Holde, smaek

“Anne Back er en meget behagelig og professionel coach, der formår at balancere mellem det personlige og faglige, det alvorlige og det uhøjtidelige. Man føler sig i meget gode hænder og kommer fra samtalerne med konkrete værktøjer og perspektiver, der bygger på sandheder fra ens egen verden. Mine varmeste anbefalinger til at lade Anne coache dig, både i forhold til de store og de små udfordringer i hverdagen.”


Katrine, 46 år

”Jeg har haft fornøjelsen af at have Anne som coach.  Jeg var kørt helt ned og anede ikke, hvad jeg kunne bruges til. Anne lærte mig at mærke efter: hvad har jeg lyst til? Vi har talt om mine værdier og om hvilke faglige og personlige egenskaber jeg besidder og ønsker at leve efter. Anne er god til at opmuntre og understrege ens styrker. Jeg har fået fornyet energi – og har lige underskrevet kontrakt på mit nye job.”


Christina, 36 år

”Jeg har fået rigtig meget ud af min samtale hos Anne. Jeg fik åbnet op for forskellige ting, jeg var utilfreds med primært privat, men også på den professionelle konto og deres kobling samt at jeg ikke var glad.
Gennem samtalen med Anne og reflektion over denne fik jeg øjnene op for redskaber/ handlemuligheder til at arbejde med at finde mig selv og mit humør.
Jeg gik derfra med oprejst pande og troen på, at jeg godt kan finde glæden og ikke mindst grinet/ latteren igen. Så hermed de bedste anbefalinger til Anne fra mig”


Charlotte, 39 år

Ring og tag en uforpligtende snak på

40 44 35 22