Jeg stod i en livskrise som jeg var bange for fik for megen indflydelse på den måde jeg er leder på, og den kvalitet jeg gerne vil levere i mit arbejde. Bekendte opfordrede mig til at opsøge Anne. Jeg havde ikke de store forventninger til at det skulle flytte noget da jeg er af den opfattelse at jeg godt selv kan identificere og arbejde med de ting som er nødvendige. Annes facon og måde at gå til mig på (ved ikke at acceptere mine “overfladesvar”) blev dog et vendepunkt for mig. Ved at arbejde med korte, præcise sætninger og målsætninger er jeg gennem et kort forløb nået derhen hvor jeg nu selv kan arbejde videre – og jeg ved hvor jeg skal henvende mig når jeg får brug for et spark til at komme mere i dybden!
Anne er en fremragende coach – og hun har præcis den skarphed og faglighed som en tvivler som jeg havde brug for at møde. I et job hvor tiden er knap og hvor man er ret selvkørende har Anne formået at give mig redskaberne til skabe resultater på kort tid – hvilket har resulteret i at jeg nu oplever at levere den kvalitet i mit job som jeg havde brug for. Derudover var redskaberne vi sammen fandt frem til brugbare i flere kontekster, så jeg også privat har kunnet bruge dem, og komme videre fra den krise og handlingslammelse jeg stod i. Jeg vil i den grad anbefale Anne som coach – ingen tvivl om at mødet med hende har været et vendepunkt for mig både fagligt og personligt!

Mette Bisbo

“Anne is genuinely interested in developing her clients. In addition, it seems that Anne has the necessary ability, and a good approach, to get individuals and teams to challenge habits and unwanted patterns. Anne is structured and always follows up on appointments, which may seem like a small thing, but something I experience creates value and therefore appreciates”

Stefan Stamm

“Vi havde fornøjelsen af Anne i 3 timer, hvor vi fik en gennemgang af såvel personlighedsanalyse, samt hvordan vi hver især befinder os i teamet. Det foregik i et behageligt miljø, hvor der var flere forskellige øvelser – både individuelle og i grupper. En meget konstruktivt forløb, som alle virksomheder kan have gavn af, små som store. Stor ros og tak herfra!”

Kim Jensen

“Vi havde Anne til at facilitere en dag med fokus på at få en større sammenhængskraft i et nyt team. Vi blev udfordret på rutiner og arbejdsmetoder og stod tilbage med et klart formuleret mål for teamet og en konkret plan for at nå derhen. Anne styrede os igennem både øvelser og diskussioner, som inspirerede og som stadig holder os fokuserede, selv her hvor hverdagen har taget over. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Anne.”


Marianne Holmgaard Hahn

“Anne faciliterede en teamworkshop hos os med fokus på at skabe bedre kommunikation og arbejdsmetoder samt bedre samarbejde. Gennem viden, dialog og øvelser fik vi en større forståelse for hinanden, øjnene op for vores styrker og en klar handleplan for, hvordan vi kommer i mål. Anne er utrolig dygtig og nærværende. Hun udfordrer, sætter gang i dialog og skaber et positiv og trygt rum. Jeg vil til hver en tid anbefale Anne til andre.”


Rikke Truelsen

”Jeg fik præcis det jeg forventede, og så mere til. Jeg var overrasket over, hvor præcise personprofilerne er. Jeg tænker at kunne bruge det i lang tid frem ved personalemøder og MUS og til at motivere bedre, når det går lidt nedad i forretningen. Jeg er så glad for at vi fik det lavet, og har tænkt mig at få lavet en profil på vores nye medarbejder også.”


Julie Kristensen

”Det har været et supergodt og behageligt forløb. Vi har fået talt om nogle af de mere ømtålelige emner på en rigtig god måde! Nu ved vi, hvor skoen trykker. Og vi kan arbejde med det”


Lykke Mathea Schultz

“Vi fik nogle gode, konkrete værktøjer så vi efter endt forløb kan arbejde videre med de emner, der blev vendt under coachingen”


Else-Marie Ravn

“Anne var god til at zoome ind på svære og abstrakte problematikker, så vi i fællesskab kunne nå ind til sagens kerne”


Karolina Thomsen

”Teamworkshoppen med Anne gav rigtig meget inspiration og nogle nye redskaber til, hvordan vi som team bedre arbejder sammen om et fælles mål. Workshoppen havde en god balance af teori, handlingsplaner og kreativitet.”


Henrik Helmer

”Anne faciliterede vores teamudviklingsdag, hvor hun skabte alletiders kreative rum og stemning for at udvikle vores gruppe. Det var super konstruktivt at have Anne som ekstern partner til at styre slagets gang på en objektiv og behagelig måde – og med masser af gode øvelser til at sætte tankerne i gang.”


Malene Fischer Skjødt

“Anne har en evne til at skabe et trygt rum, hvor man føler sig fri til at åbne op og være ærlig”


Stine Lykke Holt

“Anne var dygtig til at sørge for at inddrage alle i gruppesamtalerne og sørge for, at hver eneste person blev hørt”


Anne Sophie Birknes

“Anne havde en meget behagelig energi, som betød, at vi som gruppe var engagerede gennem hele forløbet”


Michéle Sandberg Holde

“Anne Back er en meget behagelig og professionel coach, der formår at balancere mellem det personlige og faglige, det alvorlige og det uhøjtidelige. Man føler sig i meget gode hænder og kommer fra samtalerne med konkrete værktøjer og perspektiver, der bygger på sandheder fra ens egen verden. Mine varmeste anbefalinger til at lade Anne coache dig, både i forhold til de store og de små udfordringer i hverdagen.”


Katrine, 46 år

”Jeg har haft fornøjelsen af at have Anne som coach.  Jeg var kørt helt ned og anede ikke, hvad jeg kunne bruges til. Anne lærte mig at mærke efter: hvad har jeg lyst til? Vi har talt om mine værdier og om hvilke faglige og personlige egenskaber jeg besidder og ønsker at leve efter. Anne er god til at opmuntre og understrege ens styrker. Jeg har fået fornyet energi – og har lige underskrevet kontrakt på mit nye job.”


Christina, 36 år

”Jeg har fået rigtig meget ud af min samtale hos Anne. Jeg fik åbnet op for forskellige ting, jeg var utilfreds med primært privat, men også på den professionelle konto og deres kobling samt at jeg ikke var glad.
Gennem samtalen med Anne og reflektion over denne fik jeg øjnene op for redskaber/ handlemuligheder til at arbejde med at finde mig selv og mit humør.
Jeg gik derfra med oprejst pande og troen på, at jeg godt kan finde glæden og ikke mindst grinet/ latteren igen. Så hermed de bedste anbefalinger til Anne fra mig”


Charlotte, 39 år

”Anne formåede igennem dagen at skabe rammerne, der gav os mulighed for at bedre forstå mekanismerne i netop vores team. Dagen mundede ud i konkrete tiltag, som kunne forbedre vores udfordringer som team, uden at skulle gå på kompromis med hvad der allerede fungerede for os. Jeg kan kun anbefale forløbet med Anne”


Rasmus Hansen

“Jeg blev gennem mit arbejde tilbudt et forløb hos Anne, da jeg stod i nogle svære problemstillinger. Jeg mødte op med et nogenlunde åbent sind, og en hel masse facader. Heldigvis ser Anne lige gennem den slags, og laver en masse nedslag, hvor hun skiftevis deler ud af sig selv, lytter, og provokerer lige præcis nok til at jeg måtte slippe noget kontrol og følge rejsen. Anne arbejder meget struktureret og målrettet og har en faglighed der gør, at jeg på en og samme tid føler, at jeg er på kaffedate med en god veninde og slet ikke er i tvivl om, at den her samtale rykker og trykker på nogle knapper. Jeg kan tage en masse brugbare redskaber med mig fra forløbet, og har en helt anden afklarethed omkring min arbejdssituation end før.”


Birgitte Vorgaard

Ring og tag en uforpligtende snak på

40 44 35 22