Hvor mange coachingsessioner har jeg brug for?

Hvad skal der til for at ændre dit liv? Coaching kan adressere alt fra faglige udfordringer og manglende motivation til større livsbeslutninger og mistrivsel. Men hvor mange samtaler, du har brug, for afhænger af alt fra din udfordring til din selvindsigt og din handleparathed.

Hvor mange coachingsamtaler du har brug for, afhænger selvfølgelig af, hvilke emner du gerne vil arbejde med. Skal du for eksempel træffe en beslutning om dit arbejdsliv, kan en enkelt session nogle gange være nok.

Oftest vil det dog give bedst mening med et par samtaler eller mere, hvor du over nogle uger eller måneder går i dybden med, hvad du gerne vil opnå og hvordan du kommer derhen.

Skal du træffe en beslutning eller ændre din tankegang?

Store beslutninger eller ændringer i din måde at tænke, kommunikere og handle på, vil typisk kræve tid, mod og støtte. Her kan et kortere eller længere forløb med en coach hjælpe dig med at danne det nødvendige overblik, overkomme dine forhindringer og omsætte dine tanker og drømme til handling og virkelighed.

Er du stresset – eller på vej til at blive det?

Hvis du føler dig stresset, presset eller ”bare” på vej i den forkerte retning, kan et forløb hos en coach gøre hele forskellen for, at du kommer tilbage på rette spor. Afhængig af, hvor stresset du er, vil vi i nogle tilfælde starte med at nedbringe dit stressniveau, så vi sikrer, at du har både overskud og energi til at arbejde med din situation.

Skal du lave en større livsomlægning?

Hvis du står overfor en større omlægning af din måde at leve på, kan coaching holde dig motiveret og vise dig den vej, som er rigtig for netop dig. Samtidig kan coaching være den afgørende vigtige støtte, som du har brug for, mens du så at sige ”går vejen” og bevæger dig fra drøm til realitet.

Uanset om du drømmer om at stå stærkere som leder, blive en bedre teamplayer, opnå en sundere work life-balance eller noget helt fjerde, kan coaching hjælpe dig med at skabe momentum, holde fokus og løbende sikre, at du stadig har det rigtige mål for øje.

Recent Posts

Kontakt mig

Interesseret i at vide mere?

Ring og få en uforpligtende snak på

40 44 35 22