1:1 coaching gav fornyet motivation og fokus

Hvad var baggrunden for, at du ønskede et coachingforløb?

Jeg ønskede at forbedre mig selv. Jeg ønskede en anderledes tilgang til mit arbejdsliv, og så ville jeg gerne have fokus på mine svagheder. Mine svagheder skulle gerne udvikle sig til styrker og gøre mig dygtigere dag for dag.

Hvad var din oplevelse af forløbet?

Jeg fik sat rigtig mange ting i perspektiv, og jeg har fået et anderledes syn på verden. Derudover havde jeg problemer med at få nok søvn, fordi jeg grublede det meste af aftenen og til tider ud på natten. Det fik jeg nogen værktøjer til at komme ud af, således at jeg kunne få min nattesøvn og energi tilbage.

Hvad synes du om coaching som værktøj til forandring og udvikling?

Coaching er en fremragende måde at opnå forandringer på. Du bliver udfordret på dine holdninger og perspektiver og bliver tvunget til at sætte ord på dem. Det hjælper til at se en anden og muligvis bedre hverdag. Hvis der bliver arbejdet fokuseret med bestemte udviklingsmål, så er det uden tvivl muligt at indfri dem gennem coaching.

Hvad fik du ud af forløbet?

Jeg fik sat mit ”verdensbillede” i perspektiv, og jeg blev udfordret på det. Jeg fik lov til at komme af med mine frustrationer og få dem vendt til noget positivt. Jeg lærte at tackle hverdagens udfordringer med et nyt og forbedret mindset. Vigtigst af alt, så fik jeg min søvn og energi tilbage. Det gjorde jeg gennem en fokuseret indsats og med stor hjælp fra Anne.

Hvad var dine vigtigste indsigter og erkendelser?

At jeg ikke skal bruge tid på ting, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Jeg skal fokusere på det, som jeg selv kan påvirke og ellers lade de andre ting gå deres gang. Det frigav en masse kapacitet i mit hoved og var med til at skabe fokus.

Var der nogle værktøjer eller emner, som du særligt godt kunne lide?

Den konstante udfordring af mine perspektiver og det fornyede fokus.

Ville du anbefale det til andre?

Ja, det vil jeg uden tvivl.

I hvilke situationer tænker du, det er relevant at blive coachet?

Hvis du har en sten på vejen og ikke selv har redskaberne til at flytte den, så er det muligt at få dem gennem coaching. Det er dig selv der skal flytte stenen, men du får hjælp til at finde de rigtige løsninger. Brug det konstruktivt og lad andre dygtige mennesker hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil hen.

Hvad vil du anbefale andre, der overvejer coaching?

Jeg vil anbefale dem at prøve det. Det kræver, at du er åben over for mulighederne, og at du er villig til at gøre en indsats. Coaching skal – i mit perspektiv – ses som en investering i dit arbejdsliv, din arbejdsglæde og dit liv. Mulighederne for forandringer er der. Du skal bare selv gribe dem.


Hvad vil du sige til andre om coaching?

Skal du have flyttet sten på din vej eller have hjælp til at finde din vej, så forsøg dig med coaching. Det giver rigtig meget. Du bliver udfordret. Du bliver hjulpet. Du bliver motiveret. Og du har mulighed for at finde et nyt og forbedret fokus. Du kan få din motivation og gejst tilbage. Jeg vil til hver en tid anbefale coaching til personer, der går med problemer i hverdagen.
Og jeg giver mine varmeste anbefalinger til Anne. Hun fik virkelig flyttet mig meget, og det skete på meget få sessioner. Kast dig ud i det, invester i dig selv og se mulighederne.