Walk and talk coaching

Er der noget i dit liv, du gerne vil forandre? Noget du gerne vil vende med nogen?

Man siger ofte, at man snakker så godt sammen, når man går. Og det er sandt. Vi tænker også ofte bedre, mens vi går. Og så har mange af os lettere ved at mærke, hvordan vi har det, hvis vi er ude at gå. Det skyldes, at vi får gang i kroppen, og at vi kommer ud af de vante rammer som for eksempel mødelokalet på arbejde eller sofaen derhjemme.

På en walk and talk coaching eller sparringssession vender vi de ting, du har brug for at få kastet lys over. Og vi når frem til, hvordan du kan begynde at skabe de forandringer, du drømmer om.

“Jeg vil i den grad anbefale Anne som coach – ingen tvivl om at mødet med hende har været et vendepunkt for mig både fagligt og personligt”

Det kan for eksempel være, at du

  • Føler dig fastlåst i dit arbejdsliv eller privatliv
  • Savner udfordringer og udvikling
  • Ikke ved hvilken retning du skal i med din karriere
  • Hele tiden møder den samme type udfordring
  • Gerne vil have sparring på din kommunikation med andre
  • Ønsker at blive klogere på hvilke valg du skal træffe

En walk and talk kan tage alt fra 45-90 minutter og finder typisk sted i skoven, på stranden eller i en park i Aarhus og omegn. Det vigtigste er, at vi kommer ud under åben himmel.

Er du nysgerrig på at høre mere om walk and talks? Så er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf.nr. 40 44 35 22 eller skrive til mig på anne@anneback.dk.

Og hvis du vil læse udtalelser fra nogle af mine klienter, kan du finde dem lige her.

Anne Back
Anne Back
40 44 35 22
anne@anneback.dk